1. Характерът на компаниятаИскаме да ви предложим персонално обслужване, придружено с учтивост и ангажираност.
2. Запазване нашата независимостНие сме горди, че сме независим семеен бизнес със силни позиции, които са били установени с течение на времето. Визията на основоположното ни поколение живее и днес. Ние сме отдадени да сме независима компания с наши собствени, оригинални идеи.
3. Истинност и довериеВръзката, която нашите служители имат помежду си и с нашите клиенти, доставчици и всички други бизнес контакти е открита и честна.
4. Клиентът е нашият работодателНашият клиент е в центъра на всичко, което мислим и правим. Ние създаваме ползи за нашите клиенти с качествени продукти – „произведени в Швейцария“ и доброто ни обслужване. Ние искаме да бъдем компетентен партньор и да намерим необходимите решения, когато това е възможно.
5. Лидерство в бизнесаНие всъщност правим това, което искаме другите да правят за нас и почтеността е средството за поддържане на добрата ни репутация. Нашите служители действат професионално и поемат отговорност за това, което те са направили. Жалби и проблеми се обсъждат открито и се разрешават бързо.
6. Показване на лидерствоНие не искаме да почиваме на лаврите си, защото знаем, че можем да се справяме още по-добре. Ние се стремим да постигнем дългосрочен, солиден растеж.
7. Насърчаване на иновациите и творчествотоНие сме винаги готови да се възползваме от възможността да се открият нови решения или продукти. Ние насърчаваме креативността сред нашите служители и нашите нововъведения ще продължат да ви изненадват.
8. Действаме по социално отговорен начинКато член на глобалното общество, ние приемаме нашата социална отговорност сериозно.
9. Заинтересованост към околната средаНие насърчаваме либерална икономическа среда и подкрепа на демократична система на управление. Това е важно за нас, за да се защити околната среда и ние се придържаме към нашата политика за околната среда.
10. В обобщениеНие всички работим за една добра компания и сме горди с това!